Bandet

Pia - bas og kor, Straight On

Pia - bas og kor

Pia begyndte sin musikalske karriere som helt lille, med at lære at spille trækharmonika, da der ikke var råd til klaver i det lille hjem.

Siden blev det bassen, hun kastede sig over, hvilket jo går ganske godt :-)

Jesper - leadguitar, Straight On

Jesper - leadguitar

Jesper har spillet i flere soul- og pop/rock bands gennem de sidste 25 år, inden valget faldt på blues-rocken og Straight On.

Jesper går op i god lyd og sit grej, hvilket bl.a. inkluderer et par Fender-guitarer, en ældre Mesa Boogie rørforstærker og et alt for stort pedalboard, hvor der løbende skiftes ud ;-)

Anders - rytmeguitar og kor, Straight On

Anders - rytmeguitar og kor

Anders er bandets fynske islæt. Anders voksede op i et hjem med klaver, bogstavelig talt, men det var guitaren der vandt hans hjerte, og med den over skulderen har han spillet i mange forskellige kopiband-sammenhænge igennem årene.

I Straight On har Anders fundet de helt rette legekammerater, og i bandet spiller han både elektrisk og akustisk - foruden synger kor.

Max - trommer, Straight On

Max - trommer

Bandets Grand Old Man startede sin trommekarriere i FDF, og spillede siden i diverse sammenhænge i pigtrådstiden i 60'erne og frem til nu.

Den eneste i bandet som har oplevet både Beatles, Rolling Stones, Kinks, Who, Cream, Yardbirds, Led Zeppelin m.fl.

Forsanger M/K, Straight On
Læs hele opslaget "Sanger M/K søges"

Sanger M/K søges

Straight On søger en erfaren og velsyngende M/K forsanger til rutineret og velspillende band med mere end 10 års sammenspil på bagen.

Du kommer til at indgå i et samarbejde med to guitarister, bas og trommer. Aldersmæssigt ligger vi mellem 47-69 år.

Musikstilen er klassisk, guitarbaseret rock og pop/rock fra de seneste årtier svingende fra Janis Joplin, Lynyrd Skynyrd, Rolling Stones, Neil Young, ZZ Top, AC/DC til Anouk.

Vi øver hver torsdag aften i Glostrup, hvor vi har et super lokale, som vi deler med et andet band. Vi prioriterer disse øvegange højt, så det er vigtigt, at du er yderst mødestabil :-)

Ambitionen er primært at have det hyggeligt socialt sammen i øvelokalet, men derudover stræber vi naturligvis efter at komme ud og spille koncerter – dette dog ikke mere end max 5-6 gange om året. Vi har allerede et par job i kalenderen i løbet af efteråret, så jo før, des bedre vi finder den rette kandidat.

For yderligere info så tjek denne hjemmesides links, hvor du kan læse mere om bandet og lytte til tidligere optagelser.

Føler du dig fristet? I så fald så skriv hurtigst muligt et par linjer om dig selv og dine musikalske erfaringer og send det til sanger-soeges@straighton.dk. Vedhæft meget gerne lyd- eller videoklip, så vi kan se eller høre dig i aktion.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Med venlig hilsen
Straight On